Brandstofpompen

De perfecte pomp voor u

Wij kunnen zorgen voor alle aspecten van uw installatie.
We verkopen pompen van allerlei debieten, alsook tankregistratiesystemen, zodat u uw brandstofverbruik perfect kan managen. Daarnaast kunnen we inhoudsmetingen, alarmeringen, etc. aanbieden.

Benzine- of andere brandstofpomp kopen?

Naast de productie van brandstof- en olietanks leveren en plaatsen wij ook pompen en tankregistratiesystemen. Dit kan zowel op nieuwe, door ons geproduceerde en geplaatste, tanks als op bestaande tanks. Wilt u een benzinepomp of een brandstofpomp kopen, dan bent u bij M-Tanks aan het juiste adres.

Tankstation met AdBlue, Diesel en Gasoil Extra.

Installatie brandstof- en benzinepompen op maat

Wij bieden verschillende pompen aan, afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Vooraleer over te gaan tot de installatie van brandstofpompen bekijken we met u de huidige situatie en bepalen we in functie daarvan het ideale pompsysteem. Onze pompen kunnen, indien gewenst, voorzien worden van een digitaal gebruikersregistratiesysteem. Op die manier kunnen alle tankbeurten perfect bijgehouden worden. Wilt u nog meer controle over de tankactiviteiten, dan kan u kiezen voor het optionele badgesysteem of een programmering met inhoudsmeting met gsm-kiezers. Elke pomp wordt uitgerust met een rubberslang, in functie van het gewenste gebruik, en bijpassend pistool.

Pompen in gebruik

Bekijk hier onze projecten.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
M Tanks - Keysers Noël - Website asset