M-Tanks - De specialist in tankbouw

Als fabrikant van stookolietanks en andere brandstoftanks is M-Tanks, voorheen Keysers Noël NV, sinds ruim 30 jaar actief in de productie, levering en plaatsing van tanks voor brandstoffen en olie. We voeren alle werken inzake tankbouw uit in eigen beheer, gaande van de rudimentaire metaalbewerking tot het activeren van de eigenlijke installatie. Daarvoor kunnen we beroep doen op onze ervaren medewerkers en door de jaren heen opgebouwde kennis van tankbouw.

Alle werken, van A tot Z

Onze klanten zijn meestal bedrijven actief in transport of industrie, maar ook luchthavens en helikopterhavens. We beperken ons trouwens niet enkel tot de productie, levering en installatie van brandstoftanks en olietanks. Indien gewenst voeren we ook alle voorbereidende werken uit, zoals het uitbreken van de oude beton, het uitgraven van de ruimte voor een nieuwe tank, het plaatsen van olieafscheiders en het aanleggen van een nieuwe al dan niet vloeistofdichte betonpiste.

Tankbouw

We beperken ons niet enkel tot de productie, levering en installatie van brandstoftanks en olietanks. Indien gewenst voeren we ook alle voorbereidende werken uit, zoals het uitbreken van het oude beton, het uitgraven van de ruimte voor een nieuwe tank, het plaatsen van olieafscheiders en het aanleggen van een nieuwe al dan niet vloeistofdichte betonpiste.

Onze tanks, horizontaal of verticaal, zijn steeds dubbelwandig en hebben een inhoud van 300 tot 100.000 liter. Ze kunnen voorzien worden van een extra binnencoating en worden langs de buitenkant voorzien van een beschermende laag en geschilderd in uw bedrijfskleuren.

Bij de productie en plaatsing houden we rekening met alle nodige veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften zodat we u een duurzaam en volstrekt veilig eindproduct kunnen leveren. De tank kan na productie door ons bij de klant worden opgebouwd en het nodige leidingwerk en de pompen kunnen op locatie worden geplaatst!

Groene brandstoftank van 4.500l.

Wij bouwen tanks op maat

Wij voeren alle werken in eigen beheer uit, inclusief graafwerk, tanksysteem aansluiting en pompinstallatie. Wij bouwen tanks op maat, inclusief bovengrondse, ondergrondse en mobiele werftanks, met bijbehorende toebehoren zoals lekdetectie en overvulbeveiliging.

Interesse in een job bij M-Tanks? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Vacatures

Tankbouw volgens de regels van de kunst

Onze tanks, horizontaal of verticaal, zijn steeds dubbelwandig en hebben een inhoud van 300 tot 100.000 liter. De stalen tanks kunnen voorzien worden van een extra binnencoating en worden langs de buitenkant voorzien van een beschermende laag en geschilderd in uw bedrijfskleuren. Bij het fabriceren van stookolietanks en andere brandstoftanks en voor de plaatsing ervan houden we rekening met alle nodige veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften. Zo kunnen we u een duurzaam en volstrekt veilig eindproduct leveren. De tank kan na productie door ons bij de klant worden opgebouwd. Het nodige leidingwerk en de pompen kunnen op locatie worden geplaatst!

Gele bovengrondse brandstoftank.

Bovengrondse

Tanken die we voor u op maat maken, voor bovengronds gebruik. Het is ook mogelijk om deze bij ons te huren.

RVS ondergrondse brandstoftank.

Ondergrondse

Tanken die we voor u op maat maken, voor ondergronds gebruik.

Mobiele blauwe brandstoftank.

Mobiele

Tanken die we voor u op maat maken, voor mobiel gebruik. Het is ook mogelijk om deze bij ons te huren.

Design witte brandstoftank MTanks
Werftanks

Wij verkopen ADR-gekeurde werftanks, eventueel inclusief met AdBlue compartiment voor uw brandstoffen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
M Tanks - Keysers Noël - Website asset